Suceava: Copil de şase ani, ars de viu într-un incendiu provocat împreună cu prietenii săi de joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa SMURD a preluat şi o femeie, Doina C., în vârstă de 54 de ani, care a suferit un atac de panică, transportând-o la spital.

În jurul orei 13.00, o ambulanţă SMURD şi 11 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au intervenit în comuna Putna pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a cuprins trei gospodării, aparţinând lui Gheorghe N., Vasile C. şi Elena M.

La sosirea pompierilor focul se manifesta violent la anexele celor trei gospodării şi la casa lui Gheorghe N., existând pericolul de propagare la casele celorlalţi doi proprietari şi la o pensiune turistică din apropiere. Focul a izbucnit din şura lui Gheorghe N. şi s-a propagat cu rapiditate la restul anexelor gospodăreşti din cauza distanţelor foarte mici dintre construcţii”, a precizat Alin Găleată, reprezentantul ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ cinci ore, pagubele fiind semnificative. „Din nefericire, în incendiu a murit un copil, C. N., în vârstă de 6 ani. Ambulanţa SMURD a preluat o femeie, Doina C., în vârstă de 54 de ani, care a suferit un atac de panică, transportând-o la spital. Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul”, a menţionat Alin Găleată, care a explicat că minorul decedat în incendiu este unul din copiii care au stârnit flăcările ucigaşe.

Lui Gheorghe N. i-au ars casa de locuit, pe o suprafaţă de 48 mp, bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 15 mp, şi şura, pe o suprafaţă de 40 mp. Elenei M. i-au ars 20 mp din bucătăria de vară, 60 mp din adăpostul de animale, circa 8 mc lemn construcţii, un abric, un circular şi aproximativ o tonă de fân. Celui de-al treilea gospodar, Vasile C., i-au ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 34 mp, o anexă, pe o suprafaţă de 20 mp, 20 mp din şopron şi circa 150 de baloţi de paie. A fost afectată şi învelitoarea din policarbonat a terasei pensiunii turistice, degradându-se tencuiala de pe un perete lateral.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite