Suceava: Consumatorii suceveni sunt cei mai protejaţi din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform studiului efectuat de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, structura din subordine din Suceava se situează pe locul întâi pe ţară la pentru activităţile desfăşurate în 2009 şi în primul trimestru al acestui an.

În urma activităţii desfăşurate, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Suceava s-a clasat pe locul I pe ţară, dintre cele 42 comisariate judeţene, atât în anul 2009, cât şi în primul trimestrul din acest an.

Meritele comisariatului au venit în urma acţiunilor de control per comisar, respectiv 108, valoarea produselor neconforme retrase din circuitul comercial în valoare de 396.925 lei, procentul reclamaţiilor cercetate din cele înregistrate, adică în proporţie de 100%, numărul de acţiuni de control conform tematicilor primite de la forul tutelar, respectiv 19 tematici cu 365 acţiuni de control.

Toate acestea au fost prezentate la întâlnirea la nivel naţional a structurilor din subordinea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, care a avut loc săptămâna aceasta la Bucureşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite