Suceava: Cercetat pentru că vindea pantofi de firmă contrafăcuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii împreună cu comisarii din cadrul Gărzii Financiare Suceava i-au confiscat lui Dorinel M. 316 de perechi de pantofi sport, dar şi tricouri şi blugi suspecte că ar fi contrafăcute.

Luni seară, în jurul orei 18.30, reprezentanţi din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava l-au surprins pe Dorinel M. de 36 ani din municipiul Suceava, administrator la o societate comercială din Suceava, cu punct de lucru într-un complex comercial, în timp ce descărca la unul din punctele de lucru mai multe perechi de pantofi sport.

Suceava: 66 de botoşăneni suspectaţi de evaziune fiscală cu alcool

Deoarece între documentele prezentate de sucevean şi marfa găsită existau neconcordanţe, s-a procedat la confiscarea celor 188 de perechi de pantofi sport şi  sigilarea spaţiului comercial în vederea continuării cercetărilor.

Marţi şi miercuri, poliţiştii împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava au i-au inventariat patronului si celelalte şapte puncte de lucru ale firmei situate în două complexe comerciale. „Cu această ocazie au fost identificate încă 128 de perechi de pantofi sport care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, şi mai multe produse de îmbrăcăminte (tricouri şi blugi) care purtau însemne şi inscripţii ale unor mărci înregistrate şi în legătură cu care existau suspiciuni că ar fi contrafăcute, bunuri ridicate în vederea expertizării”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Pe lângă asta, poliţiştii au mai descoperit că patronul mai avea un spaţiu comercial în incinta unui complex comercial, folosit pentru valorificarea produselor contrafăcute. „În cauză urmează a se efectua cercetări faţă de Dorinel M. administratorul firmei, pentru punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată fără acordul titularului mărcii şi evaziune fiscală”, a mai spus Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite