Suceava: Unde vă puteţi distra în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevenii sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade în acest weekend
Sucevenii sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade în acest weekend

"Teatru pentru cei mici", "Tenis de masă şi crosul liceelor", "<Atitudini pozitive> pe simeze" şi "Carnavalul copiilor cu dizabilităţi" sunt doar câteva dintre evenimentele ce vor avea loc în acest weekend.

Teatru pentru cei mici

Părinţii alături de cei mici sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 11.30, la mall-ul de la ieşirea din Suceava spre Fălticeni. Aici tinerii actori de la „New Talents“ Suceava vor prezenta în zona special dedicată copiilor de la etajul mall-ului piesa de teatru „Soacra cu trei nurori“. Accesul este gratuit.

Tenis de masă şi crosul liceelor

Toate liceele din Suceava se întrec mâine, 19 martie, la mall-ul de pe lunca Sucevei, în cadrul etapei municipale a „Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar“. Aceeaşi etapă include nu doar cros, dar şi întreceri la tenis de masă la categoriile băieţi şi fete.

Atelier de creaţie pentru copii

Piticii care vor să se distreze, să inventeze şi să coloreze sunt aşteptaţi mâine, începând cu ora 12.00, la atelierul de creaţie pentru copii de la mall-ul de pe Lunca Sucevei. Părinţii care vor să facă cumpărături îşi vor putea lăsa copiii liniştiţi să îşi facă noi prieteni.

„Atitudini pozitive“ pe simeze

Sucevenii pot vedea în acest weekend o parte din lucrările artistului Constantin Ungureanu adunate într-o expoziţie de pictură, în parteneriat cu Alianţa Pro Bucovina Rădăuţi. Expoziţia poate fi vizitată gratuit la etajul mall-ului de pe Lunca Sucevei. Pasionat de pictură, grafică şi fotografie, artistul încântă privirea şi spiritul cu lucrări remarcabile, vernisate pe 9 martie, dar care vor sta pe simeze câteva săptămâni.

Târg handmade la mall

Sucevenii care vor să admire şi să cumpere podoabe şi decoraţiuni făcute de mână sunt aşteptaţi în acest week-end la mall-ul de pe Lunca Sucevei, la „Târgul de Obiecte Handmade“. La expoziţie vor fi prezentante haine, bijuterii şi decoraţiuni unice confecţionate manual de către artişti plastici din nord-estul ţării. Preţurile variază de la câţiva lei pentru accesorii până la sute de lei la marochinărie.

Carnavalul copiilor cu dizabilităţi

Toţi copiii şi tinerii cu dizabilităţi din nordul ţării sunt aşteptaţi mâine la mall-ul de pe lunca Sucevei, între orele 11.00 – 13.00. Copiii cu dizabilităţi vor fi protagoniştii unui carnaval de primăvară, intitulat „Carnavalul Mărţişorului“. Voie bună şi o sumedenie de concursuri îi aşteaptă pe cei prezenţi. Cele mai frumoase costume, cei mai buni alergători, cei mai buni aruncători de minge, cei mai buni alergători în scaunul rulant, cei mai buni dansatori, cei mai buni recitatori şi cei mai buni cântăreţi îşi vor putea arăta talentele şi îşi vor putea face noi prieteni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite