Suceava: Câte locuri sunt la Universitatea "Ştefan cel Mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai puţine locuri sunt la Facultatea de Silvicultură, doar 51 de locuri la buget, 90 la taxă.

Pentru anul universitar următor, Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava aşteaptă aproximativ 4.000 de viitori studenţi. 926 de locuri sunt finanţate de stat, 10 sunt destinate studenţilor rromi şi 2028 sunt cu taxă.

Cei care vor să facă facultatea la distanţă au la dispoziţie 995 de locuri. Cele mai multe locuri sunt la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrare Publică, respectiv 150 de locuri la buget, 875 cu taxă şi 650 de locuri la distanţă, în total 1.540 de posibili economişti.

Cele mai puţine locuri sunt la Facultatea de Silvicultură, doar 51 de locuri la buget, 90 la taxă şi 80 de locuri la distanţă.

Taxele de înscriere la facultăţi pornesc de la 50 de lei la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Faculatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management sau Facultatea de Istorie şi Geografie până la 100 de lei la restul facultăţilor.

Dacă studenţii vor să se înscrie la două specializări în cadrul aceleiaşi facultăţi primesc un bonus, 120 dacă se înscriu la ambele specializări din cadrul Facultăţii de Inginerie Alimentară.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite