Suceava: Casieră de la un schimb valutar înşelată cu 1.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat i-a cerut femeii să îi schimbe 2.100 lei în bancnote de 100 lei, iar după ce i-a schimbat bărbatul s-a răzgândit, însă i-a restituit cu 1.000 lei mai puţin. Femeia şi-a dat sema că a fost păcălită după ce acesta plecase.

Ioana D., de 24 de ani, din comuna Siminicea, operator la un schimb valutar din localitate, a anunţat aseară Poliţia Suceava, după ce a fost păcălită de un bărbat cu suma de 1.000 lei. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în casa de schimb au intrat la intervale apropiate, doi bărbaţi unul cerându-i victimei şi colegei sale, să-i schimbe suma de 2.100 lei, formată din trei bancnote a câte 500 lei şi trei bancnote a câte 200 lei, în bancnote a câte 100 lei.

„După ce Ioana D. i-a schimbat banii, bărbatul în cauză i-a întins banii înapoi, spunându-i că doreşte bancnote şi mai mici. Înainte ca gestionara să primească înapoi cele 21 bancnote a câte 100 lei, celălalt bărbat a strigat către cele două angajate că doreşte să cumpere 1.000 de euro şi a continuat să vorbească, fapt care le-a distras atenţia”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânăra a primit de la primul bărbat bancnotele a câte 100 lei, fără să le numere imediat şi i-a înapoiat cei 2.100 lei, deoarece nu avea bancnote mai mici. Cei doi bărbaţi au părăsit unitatea fără să efectueze vreo tranzacţie, iar la scurt timp Ioana D. şi-a dat seama că i-au fost restituite doar 11 bancnote a câte 100 lei şi că a fost înşelată cu suma de 1.000 lei. Poliţiştii fac cercetări să îi prindă pe cei doi bărbaţi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite