Suceava: Casa în flăcări i-a provocat unui minor un atac de panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins focul. Foto arhivă
Pompierii au stins focul. Foto arhivă

La sosirea pompierilor ardeau mansarda şi acoperişul casei de locuit, din lemn.

Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit ieri noapte cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Ceciliei K., din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti.

La sosirea militarilor ardeau mansarda şi acoperişul casei de locuit, din lemn, cu învelitoare din tablă, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă, adăpostul de animale şi depozitul de furaje.

Incendiul a fost lichidat după aproape două ore. Au ars astereala acoperişului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp, obiecte de mobilier şi articole textile din două camere de locuit, aflate la mansardă. S-au degradat pereţii casei şi bunuri electrocasnice.

Pe timpul intervenţiei pompierilor, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a acordat primul ajutor medical lui Cursad K., în vârstă de 16 ani, care a suferit un atac de panică”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.

Pompierii au salvat din calea flăcărilor restul locuinţei, adăpostul de animale şi depozitul de furaje.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite