Suceava: Casa de Pensii eliberează prima serie de bilete de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecările în staţiuni se vor face în intervalul 9 - 12 aprilie. În total 238 de suceveni vor putea beneficia de recuperare în această lună.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava eliberează în aceste zile primele bilete de tratament din acest an. Numărul de bilete de tratament alocate primei serii din acest an este de 238 bilete, iar plecarea în staţiune se va face în intervalul între 9 şi 12 aprilie în staţiuni precum Bălţăteşti, Vatra Dornei, Felix, Eforie Nord, Mangalia, Targu Ocna.

Beneficiarii unui astfel de bilet trebuie să se prezinte personal la CJP cu biletul de trimitere-formular în regim special, de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii martie 2011.

"La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procure autentificate, din care să rezulte ca mandatarul este imputernicit să ridice biletul de tratament balnear", a explicat Camelia Chitul, şefa Casei Judeţene de Pensii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite