Suceava: Cartierul Obcini rămâne fără căldură timp de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe timpul nopţii sucevenii vor primi căldură. Foto arhivă
Pe timpul nopţii sucevenii vor primi căldură. Foto arhivă

Sistarea agentului termic este cauzată de lucrările de modernizare a punctului termic Obcini IV.

Administraţia locală anunţă sucevenii din cartierul Obcini că joi şi vineri, 3 şi 4 februarie, nu vor beneficia de căldură pe timp de zi din cauza lucrărilor de modernizare a punctului termic Obcini IV. La punctul termic Obcini IV sunt racordaţi 1.215 consumatori, iar la cel din Zamca IV alţi 1.071.

Ieri a fost întreruptă căldură în cartierul Zamca, iar joi şi vineri nu vor avea căldură cei din Obcini. Aceasta va fi sistată doar pe timp de zi, nu şi noaptea, pentru modernizarea punctelor termice”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu. Acesta a menţionat că în urma modernizării acestor puncte termice sucevenii vor beneficia de apă caldă non-stop şi că vor fi reduse pierderile.

Judeţul Suceava a primit la finalul anului trecut cea mai mare sumă din ţară pentru modernizarea punctelor termice, şi anume 8 milioane de lei. Cu aceşti bani a fost deja construit şi un dispecerat pe partea de termoficare care va supraveghea şi coordona computerizat toate punctele termice. Prin reabilitarea punctelor termice Obcine IV şi Zamca IV se va ajunge la un total de 20 de puncte modernizate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite