Suceava: Când doi se bat, al treilea moare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit azi-noapte în Spitalul Judeţean Suceava după ce a încercat să aplaneze un conflict şi a căzut el  însuşi victimă.

Incidentul s-a petrecut aseară, pe strada Nicolae Iorga, în jurul orei 19.50, când Costel H. de 44 de ani a încercat să intervină într-o dispută surprinsă pe stradă. Laurian M. de 47 de ani, din Suceava, îl acuza pe Suraj I., de 34 de ani, că i-ar fi furat 600 de lei, timp în care Costel H. trecea prin zonă şi a încercat să intervină pentru păgubit.

Din păcate, Suraj I. l-a lovit cu pumnul în zona feţei, victima dezechilibrându-se şi căzând cu faţa în jos pe suprafaţa betonată a aleii, unde a rămas în stare de inconştienţă.

Alertate, persoanele care au asistat la incident au sesizat ambulanţa şi poliţia, care s-au deplasat imediat la faţa locului, victima fiind transportată şi internată în Spitalul Judeţean Suceava cu diagnosticul „traumatism cranio cerebral acut închis, echimoză pleoapă superioară stânga, otoragie stângă, epistaxis acut”, iar în jurul orei 03.00 a decedat.

“În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă, victima prezentând hematom subdural acut, edem cerebral, fractură de bază craniu, iar leziunile s-au produs prin lovirea victimei cu mijloc contondent, urmată de căderea acesteia pe o suprafaţă dură”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În urma probelor administrate în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 211 alin. 1, alin. 2 indice 1, lit. c, alin. 3 din Codul penal, suspectul fiind reţinut pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de  mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, au mai spus reprezentanţii Poliţiei.   

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite