Suceava: Camion cu ţigări confiscat de poliţiştii din Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspiciunile poliţiştilor de la rutieră, atunci când au văzut o autoutilitară pe ruta Siret Gura Humorului s-au adeverit atunci când au oprit maşina la control.

Aseară în jurul orei 21.00, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, pe traseul Siret – Gura Humorului au văzut o autoutilitară, care le-a trezit suspiciuni că transportă bunuri de contrabandă, respectiv produse din tutun.


Astfel, în jurul orelor 21.45, un echipaj de poliţie rutieră din Păltinoasa au văzut autoutilitara pe DN 17 şi au oprit-o, ocazie cu care a fost legitimat conducătorul auto în persoana lui Arpad M., în vârstă de 31 ani, din comuna Zetea, judeţul Harghita.


„Şoferul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, unde s-a procedat la inventarierea şi fotografierea bunurilor, respectiv 12.500 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova. Valoarea prejudiciului a fost estimată la circa 62.500 lei.”, a declarat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava (IPJ).


Ţigările şi maşina au fost confiscate şi se află în curtea Politiei oraşului Gura Humorului. Şoferului i-a fost înctocmit dosar penal pentru infracţiuni de contrabandă, şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite