Suceava: Bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele interesate de un loc de muncă sunt aşteptate vineri, 24 septembrie, la Casa de Cultură din Suceava

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ dar şi alte persoane interesate de ocuparea unui loc de muncă sunt aşteptaţi vineri, 24 septembrie, ora 10, în holul mare al Casei de Cultură din Suceava. Aici vor avea ocazia de a intra în contact direct cu angajatorii învitaţi de Agenţia Judeţeană pentru Ocupare a Forţei de Muncă Suceava(AJOFM). Acest eveniment este organizat simultan şi în următoarele localităţi: Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc. 63 de agenţi economici şi-au confirmat până în momentul de faţă participarea astfel: 16 din Suceava, 11 din Fălticeni, 10 din Rădăuţi şi din Câmpulung Moldovenesc 26.

„Au fost ofertate, până la această dată, un număr de 309 locuri de muncă după cum urmează: 96 în Suceava, 122 în Fălticeni, 62 în Rădăuţi şi 29 în Cîmpulung.Din totalul ofertelor la nivelul judeţului, 26 solicită specializări cu studii superioare. Cele mai multe oferte de muncă la nivel judeţean sunt  pentru calificarea de confecţioner,  urmate de tâmplari , agent de asigurare , zidar ” a declarat Anca Capverde, purtător de cuvânt AJOFM Suceava.


 În ceea ce priveşte studiile superioare se caută: inspector asigurări, instructor auto, consilier financiar, inginer mecanic, inginer construcţii civile, înginer căi ferate drumururi şi poduri, coodonator vânzări.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite