Suceava: Bucureştean, prins la Rădăuţi cu 13.000 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost reţinut azi, în jurul orei 02.00, pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.


Azi, în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale cu produse din tutun. Pe strada Calea Bucovinei, din localitate, au oprit în trafic o autoutilitară condusă de Ionuţ M., de 23 ani, din Bucureşti.

Cu ocazia controlului autoturismului, în interior a fost identificată cantitatea de 12.998 pachete de ţigări, de provenienţă Republica Ucraina şi Moldova.  Conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă pentru ţigări. Valoarea de piaţă a mărfii este de 117.000 lei.

„Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi”, a menţionat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Bucureşteanul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite