Suceava: Bătaie cu topoare şi bâte între două familii din satul Mironu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La fata locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie-jandarmi. Foto arhivă
La fata locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie-jandarmi. Foto arhivă

Scandalul a pornit de la un conflict mai vechi între membrii familiilor.

Două familii din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, au făcut scandal ieri seară, în jurul orei 21.00, astfel că a fost solicitată intervenţia Poliţiei.

La fata locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie - jandarmi, ocazie cu care a fost identificat, pe o uliţă, minorul Ț. I., de 17 ani, localnic, care acuza dureri în zona capului. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fost lovit cu toporul de Ghiocel P., de 28 ani, din localitate, ca urmare a unui conflict mai vechi între membrii familiilor. De asemenea, a fost identificat Dragoş P., de 27 ani, localnic, care a reclamat că a fost lovit cu un corp contondent în zona feţei de Nicolai Ț., de 21 ani, din localitate. Din cauza leziunilor suferite, la faţa locului a fost solicitată intervenţia ambulanţei, Dragoş P. si Ţ. I. fiind transportaţi la spitalul Gura Humorului, unde li s-a stabilit diagnosticul „fractură piramidă nazală” şi, respectiv „contuzie cervicală”.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire, faptă reţinută suspecţilor Ghiocel P. şi Nicolai Ţ., în dauna părţilor vătămate Dragoş P. şi minorul Ţ. I.”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite