Suceava: Bărbat din Gura Humorului prins în flagrant în timp ce vindea haşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 18.00, Ilie-Grigore Onofrei-Lupu a fost prins în flagrant pe raza oraşului Gura Humorului în timp ce vindea 86 grame de haşiş contra sumei de 900 euro.

Încă din luna martie, lucrătorii antidrog din cadrul Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava, şi cu sprijinul tehnico-logistic al SRI - Direcţia Judeţeană Suceava, au documentat activitatea infracţională a lui Ilie-Grigore Onofrei-Lupu, de 50 de ani, din Gura Humorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În baza probatorului administrat, s-a stabilit că acesta a procurat şi a încercat, de la sfârşitul lunii martie şi până în prezent, valorificarea cantităţii de aproximativ 100 grame haşiş unor persoane interesate, dar care nu au avut posibilitatea cumpărării întregii cantităţi de droguri aşa cum condiţiona făptuitorul”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citiţi şi: Suceava: Prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis (FOTO)

 
Ieri, în jurul orei 18.00, Ilie-Grigore Onofrei-Lupu a fost prins în flagrant pe raza oraşului Gura Humorului în timp ce vindea 86 grame de haşiş contra sumei de 900 euro. Mai apoi, Tribunalul Suceava a autorizat percheziţia domiciliului acestuia.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul  DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava, a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore”, a spus Gabriel Panţiru. În cursul zilei de azi acesta urma să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite