Suceava: Autoturism cu cheile în contact furat şi abandonat pe o stradă din Câmpulung

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii nu au sustras bunuri sau valori din autoturism şi nici nu l-au avariat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Azi noapte, puţin după miezul nopţii, Mariana C., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat Poliţia despre faptul că persoane necunoscute au furat un autoturism.

Poliţiştii au constatat că autoturismul în cauză, proprietatea lui Ilie F., de 58 ani, era parcat în faţa unui imobil de pe strada Zorilor şi avea cheile lăsate în contact.
 
În curtea locuinţei, pe o terasă, erau şapte persoane care au văzut când autoturismul s-a pus în mişcare, însă nu au putut da relaţii despre autor. Au fost instituite filtre de circulaţie la ieşirile din municipiu şi comunele limitrofe, iar, în urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost găsit abandonat pe strada Vornic Grigore Sabie, nr. 25”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Hoţii nu au sustras bunuri sau valori din autoturism şi nici nu l-au avariat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea autorilor.

Citiţi şi: Suceava: Casieră de la un schimb valutar înşelată cu 1.000 lei

Suceava: Au înnebunit hoţii în Moldova

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite