Suceava: Audierea lui criminalilor de la Siret, amânată pentru săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia rogatorie de la Cernăuţi a cerut amânarea audierilor din cauza altor probleme care au apărut în statul vecin.

Audierile suspecţilor dublei crime de la Siret care aveau să aibă loc, astăzi, la Cernăuţi s-au amânat pentru săptămâna viitoare. Astfel, Leonid Zaporojneţ, în vârstă de 51 de ani, principalul suspect al tragediei petrecute cu mai bine de o lună la Siret, şi complicele său Rezvan B. în vârstă de 28 de ani, vor fi audiaţi cel mai probabil peste o săptămână.
 
Comisia rogatorie de la Cernăuţi a cerut amânarea audierilor din cauza altor probleme care au apărut în statul vecin. “Amânărea s-a produs din motive obiective ale comisiei rogatorii de la Cernăuţi de comun acord cu comisia de la Suceava, deoarece au apărut alte probleme la Cernăuţi care trebuiau soluţionate mai repede”, a declarat Elisabeta Cocîrlă, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Audierile la care vor participa un procuror şi un poliţist sucevean va avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare, reprezentanţii Parchetului susţinând că încă nu s-a stabilit cu exactitate ziua în care suspecţii vor fi audiaţi.

Dacă va fi găsit vinovat de uciderea lui Carmen Hriţcu, în vârstă de 39 de ani, şi a fetiţei sale, Raluca, de numai 6 ani, care au fost găsite împuşcate în cap, Zaporojneţ şi complicele său riscă închisoare pe viaţă pentru omor deosebit de grav.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite