Suceava: Au intrat pe furiş pe geam, au ameninţat-o pe proprietară şi au jefuit-o de 2.300 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre hoţi au fost identificaţi, iar Benone R. a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celui de-al treilea suspect. 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, Stela M., de 65 ani, din satul Şcheia, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a fost jefuită de trei tineri necunoscuţi, în propria sa locuinţă.

Femeia a povestit poliţiştilor cum, cu o seară înainte, trei persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa prin escaladarea unei ferestre şi au ameninţat-o să le dea banii pe care-i are în casă. Astfel, hoţii au plecat din casa femeii cu suma de 2.300 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti au fost identificaţi doi dintre principalii suspecţi ca fiind Benone R., de 20 ani, din aceeaşi localitate, şi A. C., de 15 ani, din oraşul Cajvana”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citiţi şi: Suceava: Prins după ce a furat scule electrice de 20.000 lei


Benone R. a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea celui de-al treilea suspect.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite