Suceava: Au furat produse pirotehnice de 40.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marfa a fost transportată cu două autoturisme sustrase din locurile de parcare, pe care le-au abandonat mai apoi, în pădure.

Ieri, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de Maria S., de 55 de ani, din municipiu, şi Ionel P., de 42 de ani, din comuna Buneşti, despre faptul că le-au dispărut autoturismele din locurile de parcare.

În aceeaşi noapte, Dănuţ M., de 43 ani, din localitate, a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din garajul proprietate personală produse pirotehnice deţinute legal, folosite pentru focuri de artificii, în valoare de circa 40.000 lei.

Suspecţii de comiterea faptelor au fost identificaţi ca fiind Florin P., de 26 ani, din comuna Adâncata, Vasile P., de 36 ani, din municipiul Suceava, şi Stelică U. , de 29 ani, tot din Adâncata. Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 8-9 decembrie, cei trei au sustras autoturismele menţionate, cu care s-au deplasat la garajul lui Dănuţ M. „Prin forţarea sistemului de închidere, au pătruns în interior, de unde au sustras produsele pirotehnice, pe care le-au încărcat în autoturisme”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

După comiterea faptelor, autoturismele au fost abandonate, fiind găsite în pădure, pe raza comunelor Pătrăuţi şi, respectiv, Adâncata. Până în prezent, a fost prins Florin P., iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Astăzi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate, cercetările fiind continuate în vederea prinderii celorlalţi doi suspecţi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite