Suceava: Şanse mari ca asasinii de la Siret să fie prinşi în Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul dublului asasinat de la Siret se apropie de sfârşit odată cu prinderea vinovaţilor.

Cei doi suspecţi din  cazul dublului asasinat de la Siret au fost identificaţi de poliţişti. Pe 17 februarie Carmen şi Raluca Hriţcu au fost găsite împuşcate în apartamentul familiei de pe strada Laţcu Vodă din Siret chiar de capul familiei Vasile Hriţcu.

La acea dată poliţiştii au luat în considerarea variantele unui simplu jaf dar şi a unei reglări de conturi. Valutistul Vasile Hriţcu declarând că a fost victima unui jaf, deaorece asasinii i-au furat din locuinţă 13.000 de euro. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi suspecţi au fost indeficiaţi şi prinşi în Ucraina în această săptămână şi urmează să fie aduşi în faţa instanţei de la Suceava săptămâna viitoare.

De asemenea poliţiştii au reuşit să întocmească portretele robot ale criminalilor la o săptămână de la teribilele crime, însă pistele pentru indentificare lor au venit mult mai târziu după rezultatele ADN din probele prelevate de la faţa locului. Potrivit aceleaşi surse în cursul zilei de mânie, procurorii care se ocupă de acest caz vor susţine o conferinţă de presă pentru a prezenta stadiul anchetei la o lună de la asasinate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite