Suceava: Arestat pentru că şantaja elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şantajistul urmează să fie prezentat azi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Ieri, la ora 10.00, un elev a sesizat Poliţia despre faptul că în data de 23 noiembrie a fost acostat de un individ necunoscut care l-a ameninţat cu acte de violenţă şi i-a cerut suma de 100 lei. Teodor T., de 18 ani, din oraşul Broşteni, a fost contactat telefonic în cursul zilei de ieri de acelaşi individ, care l-a ameninţat din nou, solicitând diferite sume de bani.

În baza sesizării, s-a întocmit dosar penal şi, în jurul orei 15.30, cadrele Biroului Investigaţii Criminale Suceava au organizat un flagrant. În urma acestuia, poliţiştii au identificat şi reţinut pe Ioan P., de 26 ani, din municipiul Suceava, ca fiind şantajistul elevului.

Poliţia a organizat un flagrant


Cu ocazia flagrantului, asupra suspectului a fost găsită suma de 100 lei, formată din două bancnote a 50 lei, pe care acesta a solicitat-o şi primit-o de la partea vătămată. Bancnotele au fost în prealabil marcate criminalistic, precum şi telefonul folosit de acesta pentru a contacta partea vătămată”, a specificat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Ioan P., pentru comiterea infracţiunii de şantaj, fiind reţinut timp de 24 ore. Azi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de  arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite