Suceava: Arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A intrat în arestul poliţiei, după ce în cursul lunii iulie a accidentat mortal un minor.

În data de 23 iulie anul acesta, în municipiul Vatra Dornei, George P., de 25 de ani, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului autoturismului într-o curbă periculoasă şi a intrat pe trotuar. Aici a intrat cu maşina în minorul D.A. de 14 ani din localitate care se deplasa pe bicicletă, după care s-a izbit frontal de un stîlp din beton al gardului ce împrejmuieşte o proprietate din zonă.
 În urma impactului minorul a decedat pe loc, iar şoferul a suferit leziuni care au necesitat transportul la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut deschis cu contuzie cerebrală; epistaxis oprit spontan, traumatism toraco-abdominal şi ambele membre inferioare; plagă contuză genunchi drept; stare de ebrietate, necesitând pentru vindecare un număr de 7-10 zile de îngrijiri medicale, fiind transferat apoi pentru consult de specialitate la Spitalul Judeţean Suceava. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest nu a fost posibilă deoarece era necooperant. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În data de 9 august a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore. În urma prezentării de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a lui P. Marius la Judecătoria Vatra Dornei cu propunerea de arestare preventivă s-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă şi s-a luat măsura ca suspectul să nu părăsească localitatea pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 9 august şi până la data de 7septembrie anul acesta.
Astăzi, Parchetul Suceava a declarat recurs la hotărârea de cercetare în stare de libertate a suspectului, Instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite