Suceava: Anvelopa unei autocisterne încărcată cu adeziv, în flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocisterna în cauză a fost depistată pe raza municipiului Suceava. Foto arhivă
Autocisterna în cauză a fost depistată pe raza municipiului Suceava. Foto arhivă

În timpul transportului, pe raza localităţii Iacobeni, a explodat anvelopa dreapta-spate a cisternei încărcată cu 26.940 kg adeziv pentru pal.

Azi, în jurul orei 10.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al judeţului Suceava a intervenit la un incendiu izbucnit la un mijloc de transport marfă marca MAN, aparţinând unei firme de profil din Arbore. Autocisterna, care se afla pe raza localităţii Iacobeni, era încărcată cu 26.940 kg adeziv pentru pal, iar în timpul transportului a explodat anvelopa dreapta-spate, existând pericolul de extindere.  

La faţa locului s-au deplasat 16 pompieri militari, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul Vatra Dornei. Pompierii militari au acţionat imediat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, precum  şi la răcirea cisternei”, a precizat Ioana Istrati, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

La ora 10.50 incendiul a fost lichidat. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de producere a incendiului frecarea cauciucului de carosabil.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite