Suceava: Angela Furtună întrerupe temporar greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriitoarea care a intrat de pe data de 26 iulie în grevă spune că negocierile merg bine şi că pentru ziua de astăzi nu va mai fi nici un protest.

În urma unor discuţii cu preşedintele Consiliului Judeţean, Angela Furtună a primit promisiunea că problema va fi rezolvată şi că se vor reînfiinţa postul din care a fost dată afară din motiv de incapacitate.

"Am constatat faptul că negocierile mele cu Președintele Consiliului Județean Suceava, dl. Gheorghe Flutur, au condus la un stadiu maxim de satisfacere a revendicărilor mele pentru această etapă a dialogului. Domnia sa a recunoscut cu diplomație că anterior datei de 20 iulie a avut loc o eroare de evaluare a necesităților Bibliotecii Bucovinei de care nu avusese știință, și care a condus la regretabila desființare a Compartimentului de Marketing Cultural și implicit a postului meu, dar că dorește să soluționeze acest caz și că stă în puterea Consiliului Județean și a Bibliotecii Bucovinei ca, la următoarea Ședință Publică a C.J. ce va avea loc la începutul  lunii august, și în conformitate cu Legea 330 din 2009, să-mi fie refăcute toate drepturile suspendate", a explicat scriitoarea

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite