Suceava: Angela Furtună, în a treia zi de greva foamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriitoarea aşteaptă declaraţiile publice ale directorului Bibliotecii I.Gh. Sbiera şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava cum că îi vor reda postul.

"Până când nu voi auzi declaraţiile publice ale directorului bibliotecii, Gabriel Cărăbuş, şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, nu voi renunţa la greva foamei deoarece reconstituirea postului prin drepturi legale a postului meu nu se poate face decât în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de la jumătatea lunii august", ne-a spus Angela Furtună.

Scriitoarea a mai declarat că aşteaptă ca cei doi şefi să îşi asume public că promisiunile lor de a-i reda postul scriitoarei vor fi puse în aplicare în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean. "Nu mă mai pot baza pe încredere aşa cum am făcut până acum. Dar dacă nu reintră totul în normal după şedinţa CJ voi intra din nou în greva foamei pentru că trebuie să îmi apăr viaţa şi demnitatea. A fost o măsură abuzivă neostalinistă", a spus scriitoarea.

Aceasta doreşte să fie un exemplu pentru ceilalţi suceveni care trebuie "să fie treji şi să creeze democraţia prin atitudine", după cum spune Angela Furtună şi să nu se lase călcaţi în picioare.

Citiţi şi: Suceava: A doua zi de grevă pentru Angela Furtună

Suceava: Scriitoarea Angela Furtună a intrat în greva foamei (UPDATE)

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite