Suceava: Alex vă mai cere încă o dată ajutorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii au donat pentru Alex în jur de 10.000 de lei, bani strânşi atât în bisericile din oraş cât şi la sediul redacţiei.

Copilul care a contactat bacteria E-coli în spital imediat după naştere şi care şi-a pierdut sistemul imunitar va pleca luna viitoare în Germania.

Alex Dumitriu, în vârstă de 4 ani, din Burdujeni are şansa să fie consultat şi tratat la un spital din străinătate.

“Medicul de la Spitalul din Germania mi-a cerut toate fişele de ieşire din spital de la noi, I le-am trimis şi acum aşteptăm să ne cheme. el decinde când îl internează, în funcţie şi de locurile pe care le are în spital. Mi-a zis că-mi dă răspunsul luna viitoare şi că până la sfârşitul lunii plecăm”, spune Adriana Dumitriu, mama copilului.

image

Cu toate acestea, pentru plecarea în Germania Alex mai are nevoie de bani, deoarece cei strânşi până acum, aproximativ 10.000 de lei nu sunt suficienţi.

Alex ar mai avea nevoie de banii de drum şi de bani pentru a plăti spitalizarea.

Până în rezent, Alex a încercat toate posibilităţile spre vindecare. Acum trei luni a fost la Bucureşti un de a fost pus la aparatul de biorezonanţă. Medicii din capitală i-au dat un tratament scump, comandat din afară pe care îl ia şi în prezent. La începutul lui iulie, Alex trebuie să meargă iar la acel aparat pentru a vedea cum a funcţionat tratamentul naturist prescris de medici.

“Medicamentele pe o lună ne-au costat 1.000 de lei, sunt scumpe dar important este să dea rezultate. Vom vedea la a doua consultaţie la aparat cum se prezintă organismul”, adaugă mama. 

image

Cum îl puteţi ajuta pe băiat


Sucevenii care îl pot ajuta în continuare pe Alexandru să plece în Germania pentru consultaţie şi tratament specializat, sunt aştepraţi să doneze bani în contul mamei, Adriana Nicoleta Dumitriu: RO18BRDE340SV24812343400.

Cei care doresc să ia legătura direct cu familia o pot suna pe mama acestuia la numărul de telefon: 0770989584.

Persoanele care doresc mai multe informaţii legate de caz se pot prezenta la sediul redacţiei Adevărul de Seară, de pe strada Universităţii, nr. 42, etaj 3, unde pot lua legătura cu reporterii “Adevarul de Seară”.


Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite