Suceava: Alex este programat mâine la aparatul de biorezonanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şansele ca băiatul să se facă bine sunt mari la Bucureşti

Băiatul în vârstă de patru ani care a luat la naştere o bacterie intraspitalicească şi care a rămas fără sistemul imunitar este programat mâine la aparatul special cu biorezonanţă din capitală.

Alex Dumitriu a trecut prin momente grele în cei patru anişori de viaţă, deoarece la doar doi ani a rămas fără rinichiul stâng iar acum rinichiul drept cedează şi el.

“De la naştere a luat continuu un tratament agresiv cu antibiotice care îi distrug şi ficatul, mi-e frică să nu ajung la dializă, însă mi-e mai frică de problemele cu ficatul pentru că în caz de transplant se găsesc greu donatori”, a spus Adriana Dumitriu, mama copilului.

Medicii de la Bucureşti l-au chemat pe Alex la aparatul QXCI prin care are acces la cea mai nouă tehnologie de diagnosticare şi tratament.

“Medicul mi-a spus că trebuie să începem de la celulă iar cu şedinţe de terapie şi medicamente naturiste comandate din afară se poate echilibra organismul şi poate renunţa la antibiotice”, mărturiseşte Gheorghe Morozan , bunicul băiatului.

Alex are acum a doua şansă la viaţă datorită sucevenilor care au dat bani pentru el în perioada campaniei, dar şi după terminarea acesteia în paginile ziarului.

Pentru Alex s-au strâns în cont în jur de 10.000 de lei, majoritatea cu ajutorul preoţilor din municipiu.

Cei care doresc să-l ajute pe Alex să-şi înceapă tratamentul costisitor cu medicamente naturiste din afară pot dona bani în contul mamei sale: Adriana Nicoleta Dumitriu: RO18BRDE340SV24812343400

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite