Suceava: Aleşi să urce în balon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

70 de suceveni se îmbarcă astăzi şi mâine în nacelă şi văd oraşul de sus. Sucevenii care cumpără cinci cărţi din seria „Jules Verne“ pot lua şi ei parte la aventura „5 săptămâni în balon“, susţinută de Orange şi „Adevărul“.

Peste 200 de suceveni au completat până ieri pliantele speciale din filialele locale Orange Shop sau Orange Store,  dornici să se ridice cu balonul deasupra oraşului. În urma tragerii la sorţi, 70 dintre participanţii la campanie au fost aleşi să urce în nacelă alături de piloţii experimentaţi.


„Oamenii, în general, nu se sperie atunci când sunt în balon pentru că ridicarea de la sol este lină. Pentru cei care au rău de înălţime, nu urcăm foarte sus“, a spus Ilie Mihai, pilot. De aceeaşi părere au fost şi sucevenii câştigători, care s-au arătat încântaţi de iniţiativa Orange şi „Adevărul“.


Cei care mai vor să profite de prezenţa la Suceava a balonului Orange pot vizita caravana „Adevărul“, instalată de astăzi în Parcarea Iulius Mall.
Clienţii care cumpără cel puţin cinci volume din seria „Jules Verne“ primesc un talon care le oferă şansa să urce, la rândul lor, în nacela portocalie. Fiecare carte este comercializată la preţul de 11,99 lei. Balonul Orange se ridică astăzi şi mâine, între orele 14.00 şi 21.00, în Parcarea Iulius Mall, la 20 de metri deasupra solului.

Aventura Orange continuă!


Fii pe fază! Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul deasupra Sucevei. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter. Aparatul de zbor şi-a petrecut luna septembrie în Moldova, mai întâi la Bacău, apoi la Piatra Neamţ şi Suceava. În fiecare oraş, zeci de locuitori norocoşi şi-au văzut urbea de sus.
 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite