Suceava: Aglomeraţie la Urgenţe de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15% dintre pacienţi au ajuns la UPU din cauză că au mâncat prea mult, în timp ce un bărbat a decedat în această dimineaţă în mâinile medicilor în urma unui stop cardio-respirator.

Aproximativ 190 de suceveni au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) în prima zi din noul an după ce au chefuit şi au mâncat prea mult.

“Am avut foarte mulţi pacienţi, numai pe 31 decembrie am avut aproximativ 170 de pacienţi. Au fost cazuri de toate felurile, agresiuni, accidente minore, stări datorate alimentaţiei, pacienţi cu afecţiuni cronice decompensate, însă nu cazuri foarte grave”, ne-a spus medicul Liviu Cîrlan, şeful UPU Suceava.

Potrivit medicului aproximativ 15% dintre pacienţi au ajuns la Urgenţe din cauză că au mâncat prea mult. Bolile nu au ales o anumită vârstă, astfel că la UPU au ajuns atât tinerii cât şi vârstnicii.

“Azi dimineaţă am avut şi primul decedat din acest an. Un bărbat de 70 de ani a fost adus cu ambulanţa conştient, s-a dezbracat să îl consultăm şi dintr-o dată a făcut stop cardio respirator”, a mai spus Liviu Cîrlan. Medicii au încercat să îl resusciteze, dar manevrele au fost în zadar.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite