Suceava: Accidentate când mergeau la înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tragedie nemaîntâlnită a dat peste cap sătenii din localitatea suceveană Iacobeni. Duminică la prânz, o sumedenie de oameni se pregăteau să  meargă la o înmormântare când un alt necaz i-a pus în încurcătură.

În jurul orei 12.40, când femeia decedată trebuia scoasă din biserică, iar alaiul înmormântării să meargă spre cimitir, oamenii au auzit îngroziţi despre moartea unei alte femei.

Pe ultimul drum
Aurora Ghiorghiu, în vârstă de 73 de ani, alături de prietena ei, Mariana Morari, de 51 de ani, au fost accidentate pe marginea drumului. „Femeile veneau la înmormântare, să o conducă pe ultimul drum pe prietena lor când, deodată, le-a lovit maşina“, a declarat Mariana Buletic, şofer dintr-o localitate învecinată.

Potrivit poliţiştilor, victimele au fost luate prin surprindere de maşina scăpată de sub control. „Alexandru I. (55 ani), din Vatra Dornei, a oprit o autoutilitară în faţa unui imobil. Pentru că n-a asigurat autovehiculul cu frâna de ajutor, aceasta s-a pus în mişcare şi a parcurs aproximativ 50 de metri“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Maşina le-a accidentat pe cele două femei care mergeau la înmormântare. „Femeia de 73 de ani a fost accidentată mortal, iar cea de 51 este în spital“, a adăugat Panţiru. Poliţiştii l-au testat cu alcooltestul pe şoferul neglijent. Acesta nu ar fi fost băut. Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite