Suceava: (UPDATE) Accident mortal în Dorna Candrenilor, trei persoane şi-au pierdut viaţa (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă la ora 6.43 a avut loc un accident mortal pe DN 17 în dreptul localităţii Dorna Candrenilor.

UPDATE ora 9.20: Autorităţile au confirmat faptul că în accidentul de dimineaţă a murit o familie întreagă, soţul, soţia şi mama unuia dintre ei. „În această dimineaţă, la ora 06.32, Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a fost sesizat să intervină pentru descarcerarea şi transportul unor persoane la spital, în urma unui accident rutier de pe DN 17, în comuna Dorna Candreni, unde un autoturism marca VW, în care erau trei persoane a intrat pe contrasens.

Din sens opus veneau un autoturism marca VW şi un autocamion Marca Mercedes. Autoturismul în care erau cele trei persoane a intrat în coliziune cu autocamionul şi a acroşat şi celălalt autoturism marca VW”, ne-a declarat Ioana Istrati, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.



„S-a acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului marca VW, George Răzvan L., în vârstă de 25 de ani, care era decedat şi la descarcerarea şi transportul către spital a pasagerei din dreapta, Niculina S., în vârstă de 51 de ani. Cealaltă pasageră, de pe bancheta din spate, a fost transportată de către ambulanţa SAJ la spital, unde a decedat”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

image
image

Două persoane erau încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii la ora 6.32, după ce autoturismul în care se aflau, cu numere de înmatriculare din Bulgaria, a intrat într-un camion. Potrivit unor surse neoficiale, este vorba despre un un bărbat, soţia acestuia şi soacra care se aflau în autoturism, iar bărbatul ar fi adormit la volan. Din nefericire toate persoanele aflate în maşină şi-au pierdut viaţa din cauza impacutlui prea puternic.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite