Suceava: Accident la Horodnic de Jos. Trei tineri sunt grav răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut azi dimineaţă, la ora 7.45, când şoferul, care conducea o maşină înmatriculată în Italia, din cauza vitezei, a derapat şi s-a răsturnat de mai multe ori peste calea ferată.

Potrivit poliţiştilor, toată tragedia s-a petrecut din cauza vitezei cu care circula şoferul, George B., de 19 ani, din Brodina. Acesta îşi ducea prietenii la liceu azi dimineaţă când s-a petrecut accidentul.

"Într-o curbă la stânga, pe DN 2E, în afara localităţii Horodnic de Jos, din cauză că nu a redus viteza, autoturismul a derapat, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat pe un teren arabil", a explicat Cristian Papuc, şeful de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suceava: Accident cu 10 victime pe DN 2E, dintre care doi morţi (FOTO)

Practic, maşina a zburat peste calea ferată din cauza vitezei cu care conducea şoferul. Cei trei pasageri care se mai aflau în maşină au fost grav răniţi. Ioan D. de 18 ani, din Brodina şi Cătălin T. de 19 ani din Vicovu de Jos au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în timp ce Cristi C. de 20 de ani se află internat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 şi i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei", a mai spus Cristian Papuc. Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre cei patru tineri nu purta centura de siguranţă.

În urma expertizei poliţiştii vor stabili cu exactitate ce viteză avea şoferul astfel încât maşina a reuşit să se răstoarne de mai multe ori până a traversat calea ferată paralelă cu drumul şi s-a oprit pe câmp.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite