Suceava: Accident grav în Vadu Moldovei din cauza unui şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Foto arhivă
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Foto arhivă

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Dumitru B., de 39 de ani, din judeţul Vaslui.

Ieri, la ora 17.20, pe DN 2, în interiorul localităţii Vadu Moldovei a avut loc un accident de circulaţie soldat cu două victime.

Adrian M., de 43 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, a ieşit în DN 2 şi, intenţionând să întoarcă autoturismul, nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar  de Andrei M., de 32 de ani, din municipiul Bucureşti. Autoturismele s-au ciocnit, iar cel condus de tânărul din Bucureşti a fost proiectat în şanţ.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Dumitru B., de 39 de ani, din comuna Codăeşti, judeţul Vaslui, precum şi vătămarea uşoară a conducătorului auto Adrian M. şi a Andreei M., de 34 ani, din municipiul Bucureşti.

Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Adrian M. şi negativ în cazul lui Andrei M., după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite