Suceava: Accident cu 10 victime pe DN 2E, dintre care doi morţi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase ambulanţe cu o armată de medici, asistenţi şi pompieri au intervenit ieri dimineaţă, la ora 11 şi un sfert la un accident ce s-a petrecut pe DN 2E între localităţile Capu Codrului şi Brăieşti, la kilometrul 23.

Două maşini au fost grav avariate după ce şoferul uneia a pierdut controlul volanului din cauză că a făcut infarct în timp ce conducea. În total, toate cele 10 persoane care se aflau în cele două maşini au fost rănite, dintre care două au şi decedat. Aceasta a fost cea mai complexă simulare a unui accident pe care a făcut-o până acum Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

image

„Au mai fost făcute astfel de simulări, dar nu atât de complexe. S-a verificat operativitatea şi colaborarea dintre substaţiile de la Fălticeni, Gura Humorului, staţia centrală de la Suceava, poliţie şi descarcerare. S-au descurcat bine. La nivel de SAJ încep să se coaguleze nişte echipaje foarte valoroase“, ne-a spus Adrian Popescu, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, prezent la faţa locului pentru a le urmări activitatea echipelor.



Circulaţia oprită pe DN 2E

Câte două ambulanţe cu medic de la Fălticeni, Gura Humorului şi Suceava au ajuns la câteva minute de la producerea accidentului. Medicii nu au mai avut ce face în cazul a doi tineri care au fost declaraţi decedaţi, însă le-au acordat primul ajutor şi i-au transportat la spital pe restul răniţilor. Printre aceştia se afla şi o tânără gravidă care a scăpat uşor atât ea, cât şi copilul.

image
image

Urlete de durere, crize de isterie, toate au fost foarte bine jucate de cei 10 tineri voluntari.Toată intervenţia a durat aproximativ 30 de minute, timp în care pompierii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Suceava i-au scos dintre fiarele contorsionate pe răniţi, timp în care poliţiştii au oprit circulaţia pe DN 2E.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite