Suceava: Abonamente reduse pentru elevii şi studenţii din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abonamantul pentru toate rutele se găseşte la chişocurile din staţiile Centru, Burdujeni şi Obcini
Abonamantul pentru toate rutele se găseşte la chişocurile din staţiile Centru, Burdujeni şi Obcini

Cu adeverinţă de elev sau student şi cartea de identitatea, aceştia pot achiziţiona abonamentele de trasnport la doar 15 lei.

Începând de astăzi municipalitatea a pus la bătaie abonamentele pentru Transport Public Local (TPL) reduse cu 50% pentru elevii şi studenţii din municipiul Suceava. Costul unui astfel de document va ajunge la doar 15 lei dar doar în perioada 15 martie – 15 iulie şi 1 octombrie – 15 decembrie.

Abonamentele subvenţionate pot fi achiziţionate pe baza adeverinţelor de elev şi student , dar şi a actului de identitate care să ateste că beneficiarul are domiciliul în oraş. Abonamentele de tipul social nominal lunar pot fi cumpărate de luni până vineri în intervalul orar 7.30 – 17.30 de la chioşcurile TPL din Centru, Burdujeni în staţia Cinema şi Obcine.

Măsura este valabilă şi pentru studenţii la zi, aceştia pot beneficia de reducere doar dacă au domiciliul în municipiu. Conform viceprimarului Lucian Harşovschi, tot începând de astăzi îşi vor putea ridica abonamentele gratuite de transport veteranii de război, cetăţenii de onoare şi urmaşii eroilor martiri, care „au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite