Suceava: A scăpat de viol sărind pe geam de la etajul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul de 16 ani a recunoscut fapta. Foto arhivă
Tânărul de 16 ani a recunoscut fapta. Foto arhivă

Daniela C., în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a sărit pe geam de la etajul II al unui bloc din cartierul Obcini, deoarece un bărbat a încercat să o violeze.

Totul s-a petrecut vineri seară în jurul orei 21.30, când tânăra a fost invitată într-un apartament de Florin A. (36 ani) care vroia să o angajeze, cu pretextul de a semna unele documente. Odată ajunşi în apartament, barbatul a închis uşa şi i-a cerut să se dezbrace.

“Deoarece suspectul a devenit agresiv în limbaj, profitând de un moment de neatenție, Daniela C. a sărit pe un geam al apartamentului, plonjând pe cupola unui autoturism parcat sub geam”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânăra a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, unde a fost diagnosticata cu contuzie gamba stanga prin cadere. Florin A. a fost reţinut de politişti şi “prezentat Judecatoriei Suceava cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi emiterea mandatului de arestare preventivă,propunere ce a fost însuşita de instanţă”, după cum au explicat reprezentanţii IPJ.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite