Suceava: A sărit la poliţişti cu parul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săteanul a făcut scandal pentru că agentul de post a folosit spray-ul lacrimogen
Săteanul a făcut scandal pentru că agentul de post a folosit spray-ul lacrimogen

Cetăţeanul era turmentat iar motivul pentru care a început să înjure forţele de ordine a fost scandalul de la vecini, în care s-a băgat fără motiv.

Poliţiştii suceveni au avut multe de pătimit în comuna Sălăgeni, unde au reţinut patru persoane în cursul zilei de 31 octombrie. În urma unui conflict între două familii din localitate, şeful de post din sat a folosit spray-ul lacrimogen pentru a linişti o altă persoană, implicată voluntar în scandalul vecinilor săi.

"Şeful Postului de Poliţie Dumbrăveni a fost sesizat prin 112 de Ş. Maricica din satul Sălăgeni despre faptul că A. Costică şi soţia lui au venit în curtea sa unde au provocat scandal, au spart geamul de la uşă şi l-au lovit cu toporul peste mână pe fiul ei Ş.Ionuţ de 18 ani.
La faţa locului s-a deplasat şeful de post, constatând că Ş.Ionuţ sângera abundent la o mână, motiv pentru care i-a solicitat acestuia să-l însoţească la Spitalul Dumbrăveni în vederea acordării primului ajutor", a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

În acel moment şi-a făcut apariţia Dinu M., vecin care locuieşte vizavi.

Acesta era beat şia început să înjure poliţistul. Aceştia l-au sfătuit să intre în curtea sa, însă Dinu M. a spus că se află pe domeniul public şi face ce vrea el.

Într-un final acesta a fugit în curte şi s-a înarmat cu un par pe care voia să-l arunce spre poliţist, peste poartă.

Sălăgeni, un sat de scandalagii

Poliţiştul a folosit sprayul lacrimogen să-l domolească pe scandalagiu, însă acesta din urmă a sunat la 112 pentru a se plânge de gestul şefului de post.

Bărbatul a fost invitat ieri pentru audieri la sediul Poliţiei Judeţene şi va fi amendat pentru apelarea abuzivă la 112.

"În jurul orei 21.00, în timp ce echipa operativă se întorcea din satul Sălăgeni spre sediul postului de poliţie, în staţia de maxi taxi din localitate erau trei tineri, iar unul dintre ei a fluierat şi a strigat după maşina poliţiei.Poliţiştii au încercat să-l conducă pe acel tânăr la autoturism, dar acesta a luat-o la fugă, iar şeful de post a reuşit să-l imobilizeze cu cătuşele, după folosirea spray-ului lacrimogen", a mai spusn Gabriel Panţiru.

Marian M. de 23 de ani a fosr sancţionat pentru refuz de identificare.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite