Suceava: A sărit la bătaie cu bâta de baseball dar a ajuns înjunghiat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul a izbucnit pe stradă, în dreptul şcolii din comună şi s-a soldat doar cu o victimă, agresorul.

Doi suceveni cu probleme mai vechi s-au încăierat în localitatea Adâncata cu bâte şi cuţite. Unul a ajuns la spital iar al doilea pe mâna poliţiei.

Lucian N. de 24 de ani a vrut să-şi încheie nişte conturi cu un amic mai vechi şi a oprit cu maşina în dreptul lui Gabriel C. în vârstă de 22 de ani şi a prietenii acestuia, Petronela A., în timp ce aceştia mergeau spre acasă pe jos.

Incidentul s-a petrecut aseară în jurul orei 20.00 în dreptul şcolii din localitate, când Lucian L. a coborât din maşină cu o bâtă de baseball, încercând să-l lovească pe Gabriel C.

Acesta din urmă a scos un cuţit şi s-a apărat, numai că a reuşit să-l bage în spital pe agresor cu mai multe lovituri.

"A fost internat la Secţia Chirurgie din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, cu diagnosticul plăgi înjunghiate toracice multiple posterioare nepenetrante, doctorul de gardă pe Secţia Chirurgie afirmând că viaţa nu i-a fost pusă în pericol, acesta a rămas internat", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar pune in pericol  viata persoanelor de obiecte tăietoare şi lovire sau alte violenţe.




Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite