Suceava: A pierdut 1.100 lei în urma unui schimb valutar, în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările sun continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Ieri, în jurul orei 10.00, Olimpia V., de 59 ani, din municipiul Bucureşti, cu reşedinţa în Suceava, a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se afla în apropierea unei unităţi bancare din zona centrală, a fost înşelată de un tânăr, cu ocazia unui schimb valutar.

Din primele verificări rezultă faptul că, în jurul orei 09.40, reclamanta s-a prezentat la sediul băncii, de unde şi-a retras dintr-un depozit personal suma de 520 Euro. La ieşire, pe trotuarul din faţa băncii a fost oprită de un tânăr care avea un accent ce nu este specific zonei. Acesta i-a propus un schimb valutar, respectiv s-a oferit să cumpere de la ea suma de 500 euro, iar reclamanta a fost de acord cu preţul oferit. După efectuarea schimbului, tânărul respectiv a dispărut, iar reclamanta a sesizat ulterior că a fost înşelată cu suma de 1.100 lei”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sun continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Citiţi şi: Suceava: S-a trezit fără buldoexcavatorul firmei, după ce a chefuit de 1 mai

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite