Suceava: A patra zi de greva foamei pentru profesoara din Fălticeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Ioniţă, profesoara din Fălticeni. Foto arhivă
Viorica Ioniţă, profesoara din Fălticeni. Foto arhivă

Viorica Ioniţă se află în cea de-a patra zi de greva foamei şi spune că se simte foarte bine. Ea a pornit acţiunea în semn de solidaritate cu profesoara din Caracal.

Profesoara Viorica Ioniţă de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni a intrat în greva foamei vineri. Femeia s-a decis să facă acest gest extrem pentru a fi solidară cu profesoara din Caracal, care este la câteva zeci de zile bune de greva foamei.

Citiţi şi:

Suceava: Profesor din Fălticeni, în greva foamei

Cele două românce se luptă pentru drepturile salariale. „Mă simt surprinzător de bine, psihic foarte bine, iar fizic am multă energie. Apelez la serviciul medicilor de pe ambulanţă de trei ori pe zi, aşa cum am stabilit împreună cu cei de la Direcţia de Sănătate Publică”, ne-a declarat profesoara.

Ea ne-a spus că motivaţia ei este credinţa în ceea ce face şi că acest protest este o formă de a se face auzită. „Am luptat prin instanţe şi sindicat să ne câştigăm drepturile şi am descoperit mereu obstacole, acum le-am eliminat. Nu m-a contactat nimeni şi mă bucur”, ne-a mai spus cadrul didactic.

Citiţi şi:

Slatina: Raed Arafat a vizitat-o pe învăţătoarea aflată în greva foamei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite