Suceava: A murit sub ochii soţiei, zdrobit de un buştean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Fălticeni şi-a găsit sfârşitul în curtea unei firme de la care vroia să cumpere grinzi din lemn.

Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 9.30, în timp ce Vasile P., de 34 de ani, din comuna Preuteşti,  a mers cu căruţa împreună cu soţia să cumpere grizi din lemn pentru o construcţie.

Odată ajunşi în curtea firmei din Fălticeni, bărbatul s-a îndreptat spre hala în care era depozitată cheresteaua, însă nu a mai apucat să ajungă deoarece un buştean s-a prăbuşit peste el, lovindu-l în zona capului.

Suceava: A ajuns cu capul spart la spital după ce l-a lovit o creangă

Potrivit poliţiştilor, Dumitru M. de 58 de ani, din comuna Mălini, a fost cel care a retezat buşteanul care se sprijinea de un altul.

„Din cauza faptului că buşteanul era rezemat de un altul, în momentul în care Dumitru M. a terminat tăietura, acesta s-a rostogolit şi l-a lovit pe Vasile P.  în zona capului, acesta decedând la scurt timp”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii au mai explicat că bărbatul care a tăiat copacul nu este angajat al societăţii în cauză, acesta fiind chemat de administratorul firmei să repare o drujbă, iar în momentul producerii accidentului acesta proba modul de funcţionare al drujbei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite