Suceava: A murit în TIR în timp ce aştepta să treacă prin Vama Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că nu este vorba despre o moarte violentă, cel mai probabil bărbatul decedând din cauza unui infarct.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit ieri seară decedat, într-un TIR parcat într-o staţie peco aflată la 1 km de Vama Siret. Poliţiştii spun că nu este vorba despre o moarte violentă, cel mai probabil bărbatul decedând din cauza unui infarct.

Am fost anunţaţi de Poliţia de Frontieră ieri seară în legătură cu persoana găsită decedată. Nu existau urme de violenţă pe corpul bărbatului, fiind vorba despre o moarte patologică. Medicii legişti vor stabili exact cauza morţii, cel mai probabil fiind vorba despre un infarct“, ne-a spus Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.  

Cel mai probabil, şoferul TIR-ului, sucevean de origine, aştepta să treacă prin Vama Siret, iar în cursul după amiezii de ieri starea sa de sănătate s-a înrăutăţit brusc, probabil pe fondul unei boli preexistente, astfel că bărbatul a decedat în timp ce se afla în cabina autotrenului.

Menţionăm că în cursul zilei de ieri traficul prin Vama Siret s-a desfăşurat destul de greu, cozile de maşini întinzându-se pe zeci de metri.

Traficul de ieri s-a desfăşurat la fel ca în celelalte zile. De când cu evenimentele de la Vama Siret, se fac controale mai amănunţite, pentru că sunt probleme care trebuie rezolvate, de aceea oamenii stau mai mult în vamă“, a precizat Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.  

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite