Suceava: A luat foc în timp ce fura cupru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a ajuns la spital. Foto arhivă
Tânărul a ajuns la spital. Foto arhivă

Bogdan Pavăl, de 18 ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „arsură de gradul I şi II pe 80% din suprafaţa corpului”.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a ajuns la spital cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Ieri noapte, tânărul a intrat într-o societate comercială din Fălticeni în puctul de trasnformare a energiei electrice, cu intenţia de a fura cabluri de cupru.

Pentru că hainele de pe el erau impregnate cu ulei de transformator, sub acţiunea unei flăcări de la o brichetă, îmbrăcămintea i-a ars în totalitate. Bogdan Pavăl a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „arsură de gradul I şi II pe 80% din suprafaţa corpului”, după care a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Suceava.

De asemenea, s-a stabilit faptul că în momentul producerii evenimentului victima era însoţită de Valentin B., de 22 ani, H. I. de 16 ani, M. C. de 16 ani şi Stelian C., de 18 ani, toţi din municipiul Fălticeni, care l-au transportat de la punctul de transformare până pe strada Armatei, pe o distanţă de aproximativ 300 m”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a se dispune procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite