Suceava: A încercat să violeze o minoră, ameninţând-o cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria de la Gura Humorului  a emis mandat de arestare pe o durată de 19 zile.

O tânără de 14 ani din localitatea Pîrteştii de Jos a trecut prin clipe de coşmar ieri seară, când un necunoscut a acostat-o pe drum şi a ameninţat-o cu un cuţit.

Acesta i-a spus că dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el o va înjunghia.

"În timp ce fata traversa o punte peste pârâul Soloneţ, a fost acostată de un tânăr, care a ameninţat-o cu un cuţit, încercând să  o violeze. Pe fondul aceloraşi ameninţări cu cuţitul, autorul a deposedat-o de un telefon mobil. Victima a profitat de faptul că în apropierea locului faptei a văzut în curtea unei locuinţe o persoană şi a strigat după ajutor, fapt ce l-a determinat pe autor să o elibereze şi să fugă", a declarat Gabriel PAnţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

După cercetările poliţiştilor, a fost găsit în localitate minorul T.P. de 17 ani care avea asupra sa telefonul victimei şi un cuţit.

În urma probatoriului, la propunerea I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a confirmat începerea urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi perversiuni sexuale.

Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă şi a emis mandat pe o durată de 19 zile, iar în baza acestuia a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite