Suceava: A încercat să facă o glumă şi le-a băgat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a ninsorii
Accidentul s-a produs din cauza vitezei şi a ninsorii

Patru minore de 14 şi 15 ani au fost lovite de o maşină în timp ce mergeau la şcoală. Şoferul a încercat să le sperie făcând o manevră periculoasă, a derapat şi le-a lovit din plin.

Patru eleve din Negostina care mergeau regulamentar spre şcoală, în jurul orei 12.00, au fost lovite din plin de un şofer teribilist. Daniel R, în vârstă de 23 de ani, din Siret, a încercat să le sperie pe fete făcându-se că le calcă cu maşina şi chiar le-a lovit.

"Şoferul a încercat să facă o manevră periculoasă şi a derapat, lovindu-le din plin. Două dintre minore au fost rănite grav în timp ce două au avut leziuni minore", a explicat Gabriel Panţîru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cele patru minore au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Rădăuţi. "Două dintre minore au fracturi de femur şi vor fi operate în spitalul nostru, celelalte două aveau contuzii minore şi nu au avut nevoie de internare", a explicat Dorin Robu, managerul Spitalului Rădăuţi.

Şoferul jucăuş nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, însă pentru cele făcute poliţiştii i-au întocmit dosal penal pentru vătămare corporală.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite