Suceava: A furat cutia de tămâie şi molitfelnicul din biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar bunurile au fost restituite proprietarilor.

Un bărbat din judeţul Caraş Severin a fost prins ieri la Suceava la scurt timp după ce a furat molitfelnicul, cutia cu tămâie, epitrahilul şi linguriţa pentru împărtăşanie dintr-o biserică din cartierul Burdujeni, din Suceava. Jandarmii l-au prins pe Neculai B., în vârstă de 62 de ani, din localitatea Anina, la aproximativ 500 de metri distanţă de biserică, după ce mai mulţi enoriaşi au început să strige după bărbat.

"Membrii echipajului au constatat că bărbatul avea asupra sa o geantă de mână şi o sacoşă ce conţineau suma de 39 de lei, un portofel, documente de identitate, un telefon mobil şi 4 obiecte liturgice.

În urma verificărilor a rezultat faptul că B. Neculai, în timp ce se afla în curtea lăcaşului de cult, s-a apropiat de două autoturisme parcate în apropierea casei de prăznuire şi, observând că portierele sunt închise însă neasigurate, a sustras bunurile menţionate şi a încercat să părăsească zona", a explicat Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

Bunurile au fost înapoiate proprietarilor, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite