Suceava: A fugit de Poliţie cu 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigaretele şi autoturismul, în valoare de aproximativ 84.000 de lei,au fost indisponibilizate şi depozitate la sediul IPJ Suceava.

Ieri seară, în jurul orei 21.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Serviciului rutier Suceava, pe raza comunei Berchişeşti, a efectuat semnalul regulamentar pentru un autoturism, care însă nu a oprit. Poliţiştii l-au urmărit, iar  la intersecţia DN2 E cu DJ 209 C şoferul a fost blocat.

În urma verificărilor, a fost identificat conducătorul auto, Sorin C., de 30 ani, din municipiul Bistriţa Năsăud. “În spaţiul destinat banchetei din spate şi în portbagajul autoturismului s-au găsit 14 saci de plastic de culoare neagră în care se afla cantitatea de 7.000 pachete de ţigarete, toate de provenienţă Republica Moldova, achiziţionate de la o persoană necunoscută, în zona localităţii Păltinoasa”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Ţigaretele au o valoare de piaţă de aproximativ 72.000 lei, iar autoturismul de aproximativ 2.800 euro, acestea fiind indisponibilizate şi depozitate la sediul IPJ Suceava.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite