Suceava: A anunţat Poliţia că a fost accidentat după ce a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut ieri în jurul orei 16.00, după cum spune Cătălin Ş., de 27 de ani, din comuna Liteni, în timp ce acesta mergea cu bicicleta pe strada Humorului din comuna Şcheia. O maşină care îi venea din spate l-a acroşat, bărbatul dezechilibrându-se şi lovindu-se uşor.

Ulterior acesta şi-a continuat drumul spre casă deoarece nu a simţit nicio durere. Ajuns acasă, bărbatul a chemat în jurul orei 20.00 o ambulanţă pentru a fi transportat la spital. Abia în jurul orelor 23.50, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Suceava a fost sesizat că la Spitalul Judeţean Suceava a fost adus o persoană de sex masculin care spune că a fost victima unui accident rutier.

“Fiind întrebat cu privire la motivul pentru care nu a anunţat incidentul produs în timp util, victima a declarat că la început nu a avut dureri de pe urma accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cătălin Ș. a declarat de asemenea că nu a reţinut marca, culoarea sau numărul de înmatriculare al autovehiculului în cauză. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier, urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună procedural”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite