Suceava: 80 din 700 de grăniceri, trimişi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

80 de angajaţi din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava îşi vor pierde postul, cifra fiind dictată de disponibilizările stabilite la nivel naţional.

Numele celor care vor părăsi sistemul se vor afla în urma testelor de evaluare profesională care vor avea loc pe 27 iulie 2011. „Dispar 18 posturi de ofiţeri, 37 de agenţi şi 26 de civili“, a detaliat Ilie Poroch, purtătorul de cuvânt al  IJPF. Trierea personalului se va face calitativ, în funcţie de rezultatele obţinute în urma testării profesionale. La acest examen vor participa toţi angajaţii Inspectoratului, iar cei cu notele cele mai mici vor alcătui lista disponibilizaţilor.

„Aceştia nu vor fi daţi afară imediat după testare, ci vor fi puşi trei luni la dispoziţia Inspectoratului“, a mai precizat Ilie Poroch. În cadrul IJPF, care cuprinde sectoarele Siret, Vicov, Izvoarele Sucevei, Brodina şi Suceava, sunt aproximativ 700 de angajaţi, ceea ce înseamă că disponibilizările vor atinge peste 10% din schema de personal. Până în prezent, au primit preaviz doar persoanele civile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite