Suceava: În 4 licee, mâine, se susţine proba D a Bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele 19 licee din judeţ în care se desfăşoară proba D a examenului de Bacalaureat, comisiile din patru licee din judeţ vor fi solidare cu colegi din judeţ privind greva generală de mâine din învăţământ, însă vor susţine proba de Bacalaureat.

Proba D a examenului de Bacalaureat va fi reprogramată în 14 licee din judeţ din cauza grevei profesorilor, în timp ce în 4 licee proba se va desfăşura normal, prefosorii refuzând să facă grevă.


Membrii comisiei de Bacalaureat de la Liceul Teoretic “Ion Luca” din Vatra Dornei, Colegiul Silvic “Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc, Grupul Şcolar Dumbrăveni şi Grupul Şcolar “Oltea Doamna” din Dolhasca vor fi mâine la licee, aici examenul de Bacalaureat desfăşurându-se cum era stabilit.


Elevii de la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni, Grupul Şcolar Agricol Dorna Candreni, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” şi Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” vor susţine proba de competenţe digitale vineri, 23 aprilie, în timp ce elevii din cadrul Colegiului Tehnic “Petru Muşat”, Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava şi Colegiului Tehnic Rădăuţi vor susţine abia luni, 26 aprilie, proba D.


Elevii de la Colegiul “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” din Siret, Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava, Grupul Şcolar “Ion Nistor” din Vicovu de SuS  şi Liceul Sportiv din Suceava vor susţine examenul marţi, 27 aprilie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite